Dostava

Proizvod koji naručite predajemo kurirskoj službi koja vrši dostavu.

VAŽNO: dostavu robe vršimo samo na teritoriji Srbije. Standardni rok za isporuku robe u celoj Srbiji je 3 dana s tim da se rok može produžiti do 6 dana ukoliko se kupovina obavlja za vreme vikenda ili dođe do nepredviđenih problema u saobraćaju.
Kurirska služba će Vas kontaktirati telefonom pre isporuke pa je iz tog razloga važno da prilikom narudžbe u kontaknom formularu popunite tačno Vaš broj telefona.
Ukoliko drugačije ne naglasite, dostava proizvoda će se obaviti isključivo Vama lično pa je iz tog razloga važno da budete dostupni kurirskoj službi u vreme koje ste sa njima prethodno dogovorili telefonom.
U slučaju da Vam je proizvod potreban hitno, nazovite telefonom da proverite kakve su trenutne mogućnosti za hitnu dostavu.
Nažalost ne možemo biti odgovorni ako zbog objektivnih problema koje kurirska služba može imati dođe do zastoja i kašnjenja isporuke.

U Subotici je moguće lično preuzimanje proizvoda uz prethodni dogovor. Kontaktirajte Nas putem e-maila na [email protected] ili preko telefona: 024/558-292.

Radno vreme je od ponedeljka do petka 8h – 16h.

Pogledajte gde se nalazimo: