Da li ste spremni za 8. mart? Koji poklon treba da izbegnete po svaku cenu?

U nedoumici ste šta da poklonite devoljci, ženi ili mami za dan žena? Imamo savete i ideje za idealan poklon za 8. mart!


Šta nikako ne pokloniti za 8. mart?

  • Veštačko cveće

pokloni-za-rodjendane-svadbeNajlakše je uzeti veštačko cveće, ali to ne služi ničemu. Nikada ne poklanjajte veštačko cveće, nije prikladno. Veštačko cveće se može pokloniti za 8. mart jedino ako se radi o mesing ruži.

poslovni-pokloniIako Vam se čini kao pogodan poklon da koleginici sa posla poklonite neki predmet koji može da koristi prilikom kancelarijskog posla (notes, držač za olovke, otvarač pisama, itd.), ovo su previše ozbiljni pokloni koje ne bi trebalo kupovati za dan žena.

Držač šolja za kuhinju sa kukama od mesinga ili prohroma
Držač šolja za kuhinju sa kukama od mesinga ili prohroma

Domaćici je možda potreban nov držač za šolje u kuhinji, a da to ona ni ne zna, ali to nikako nemojte poklanjati za 8. mart. Poklon treba da je namenjen ženi, devojci, i ne treba da je podseća koliko vremena provodi u kuhinji.


Šta obavezno pokloniti za 8. mart?

Postolje za biljke
Postolje za biljke.
Naruči!

Pokloniti buket ruža je uvek siguran pogodak za 8. mart! Ali ako ste malo još i kreativni, umesto ruža ženi za 8. mart odaberite nešto zaista posebno: cveće u saksiji sa mesinganim držačem!

Držač za biljke je poklon koji pokazuje da ste brižni.

Svećnjak od mesinga
Svećnjak od mesinga

Svejedno je da li ćete vašu dragu izvesti u lep restoran, ili ćete sami spremiti večeru za dvoje kod kuće, ovaj gest pokazuje da Vam je ona draga i da ste spremni da izdvojite vreme za nju. Ne zaboravite da prostoriju obasjate svećama!

Zidni sat
Zidni sat od mesinga

Ništa nije toliko specijalno kao unikatni poklon koji je izrađen baš za vašu dragu za 8. mart! Zidni sat od mesinga sa sopstvenom posvetom, imenom ili cvetom, će zauvek blistati i obradovati vašu dragu!


Naš savet: potrudite se malo, budite kreativni, smisllite nešto unikatno i kupite vašoj ženi, devoljci poklon kojim ćete dokazati da je poznajete, jer tako sigurno nećete pogrešiti!

Još ste u nedoumici za 8. mart? Pitajte nas za savet! Klikni ovde za kontakt >>>